Locatarii blocului D din Istru sunt verificati de autoritati in vederea continuarii evacuarilor

Locatarii blocului D din Istru sunt verificati de autoritati in vederea continuarii evacuarilor

În urma verificărilor făcute în ultima perioadă, autoritățile locale au identificat persoanele care mai pot rămâne în cartierul Istru, în blocul D, respectiv pe locatarii care nu au probleme cu legea, nu au primit amenzi, sunt la zi cu plata chiriilor, nu reprezintă un pericol pentru comunitate şi care au domiciliul pe raza municipiului.
În prezent, în blocul D sunt 84 titulari de contract şi conform ultimelor verificări, pe numele a 48 dintre aceştia au fost emise sancţiuni contravenţionale cu amendă, suma totală ridicându-se la circa 191.500 de lei (două persoane au cumulat amenzi de 55.000 de lei, respectiv 80.000 de lei). Din cei 84 de titulari, 14 au cumulat restanţe la plata chiriei, totalul ridicându-se la circa 4.100 de lei şi foarte mulţi nu au domiciliul pe raza municipiului Giurgiu.
Conducerea Primăriei identifică soluţii pentru rezolvarea situaţiei locative a tuturor celor care nu au probleme, dar anunţă că nu vor mai fi toleraţi cei care nu au domiciliul în oraş, nu şi-au respectat contractele şi care au săvârşit fapte antisociale, foarte multe sancţiuni fiind acordate pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi pentru prostituţie.
Aşa cum a fost făcut deja public anunţul, blocul C urmează să fie evacuat integral şi demolat, iar blocul D se află în proces de expertiză tehnică, urmând ca raportul elaborat de către experţi să stabilească soluţiile cele mai eficiente în acest caz şi acestea să fie aplicate în scurt timp.

Ultima modificare: 28.07.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Intalnire de literatura si sport, la Cafeneaua Artistilor

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.